ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
این اثر، ترجمه کتاب Starting & Running a Retail Store نوشته آقای James E. Dion است و تلاش شده است تا با اضافه نمودن برخی مطالب مرتبط و تکمیلی بر غنای کتاب افزوده گردد. لازم به توضیح است که منظور از خرده فروشی یا فروشگاه در این کتاب، میتواند فروشگاه زنجیره ای، سوپرمارکت، بقالی، بوتیک، خواروبار فروشی و حتی رستوران باشد.
فهرست مطالب
بخش اول:وقتی بزرگ شدم می خواهم خرده فروش شوم
بخش دوم: بررسی گزینه ها و عرصه های رقابت در این حرفه
بخش سوم: هر چه را تصور کنید به دست می آورید!
بخش چهارم: اداره یک فروشگاه یعنی همه فن حریف بودن
بخش پنجم: چم و خم های افتتاح و اداره یک فروشگاه
بخش ششم: در مسیر درست حرکت کنید
بخش هفتم: پیوست