کتاب اصول راه­ اندازی و اجرای موفق یک فروشگاه

کتاب اصول راه ­اندازی و اجرای موفق یک فروشگاه

https://shayestehmr.blogsky.com/

 این اثر، ترجمه­ کتاب Starting & Running a Retail Store   نوشته آقای James E. Dion   است که توسط وحید نثائی و زهره چکنی انجام پذیرفته است و تلاش شده است تا با اضافه نمودن برخی مطالب مرتبط و تکمیلی که اغلب از کتاب اصول طراحی و چیدمان فروشگاهی وحید نثائی برگرفته شده است، بر غنای کتاب افزوده گردد. لازم به توضیح است که منظور از خرده­فروشی یا فروشگاه در این کتاب، می­تواند فروشگاه زنجیره­ای، سوپرمارکت، بقالی، بوتیک، خواروبار فروشی و حتی رستوران باشد.

آرزو می­کنیم این کتاب بتواند راهنمای مفیدی برای علاقه­مندان به دنیای خرده­فروشی و فروشگاه­داری و حتی فعالان باسابقه در این حوزه بوده و بر اعتلای هر چه بیشتر ساختار خرده­فروشی کشور بیفزاید. همچنین امید است این کتاب برای اساتید محترم و دانشجویان عزیز رشته‌های مختلف مدیریتی از قبیل بازرگانی، کسب و کار و ...، منشاء فایده و اثر بوده و بتواند رضایت دوستان گرامی را تامین نماید. در پایان، از زحمات دو دوست و همکار عزیز و فرهیخته­، آقایان ؛ دکتر میثم رفیع پرهیزکار، با سابقه­ای درخشان در مدیریت شرکت­های مختلف صنعتی و تولیدی و همچنین دکتر سید محمود رضا شایسته، عضو محترم هیئت علمی دانشگاه آزاد و ویراستار علمی نخستین کتاب مصور کشور در زمینه فروشگاه­داری با عنوان اصول طراحی و چیدمان فروشگاهی جهت کمک به نام­گذاری مناسب این اثر تشکر و قدردانی می­نماییم.

فهرست مطالب

   بخش اول:وقتی بزرگ شدم می خواهم خرده فروش شوم

بخش دوم: بررسی گزینه­ها و عرصه­های رقابت­ در این حرفه

بخش سوم: هر چه را تصور کنید به دست می آورید!

بخش چهارم: اداره یک فروشگاه یعنی همه فن حریف بودن

بخش پنجم: چم و خم های افتتاح و اداره یک فروشگاه

 بخش ششم: در مسیر درست حرکت کنید

بخش هفتم: پیوست


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد